Докато в началото на кариерата си красавицата спазваше диети, за

...
Докато в началото на кариерата си красавицата спазваше диети, за
Коментари Харесай

Не Издържа! Ето Страшния Резултат От Изневерите На Деян Донков! България Се Моли За Радина, Близките В Паника! Актрисата Е

Докато при започване на кариерата си хубавицата спазваше диети, с цел да е слаба, този път е свалила килограмите от бременността без недояждане.

В предишното Радина Кърджилова имаше интервали, в които похапваше единствено по 3 портокала дневно. И това надалеч не беше от здравословни подбуди, защото количеството употребявани плодове тя гарнираше с кутия-две цигари на ден. Но даже и тогава обичаната на Деян Донков не беше толкоз плашещо слаба.

За фрапантното й намаляване има сериозна причина. И както към този момент пояснихме, това не е следващата строга диета, на която актрисата се е подложила. Изневярата на обичания й я унищожава, написа Пик.

Първоначално Радина Кърджилова не вярвала на слуховете, че Деян Донков й изневерява. Но откакто се убедила, че това е самата истина, хубавицата рухнала. Тя отхвърля да се храни и слабее стремително от тъга.

Както към този момент стана ясно, обичаният й е вдлъбнат по млада актриса. С 23-годишната Елена Петрова той играе в „ Калигула “. Красавицата, която образно доста наподобява на някогашната му брачна половинка, съумяла бързо да му завърти главата.

Въпреки, че даде обещание на Радина, че ще се промени след появяването на сина им, Деян Донков е същото неприятно момче.

Той към този момент не протяга ръка на половинката си. Откакто тя забременя, артистът се промени в това отношение. Но за сметка на това още веднъж я огорчи, изневерявайки й с колежката си Елена Петрова.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР