Докато в Лас Вегас се провежда изложението CES 2024, компанията

...
Докато в Лас Вегас се провежда изложението CES 2024, компанията
Коментари Харесай

Honor заяви, че новата MagicOS 8.0 ще може да предсказва намеренията на потребителя  

Докато в Лас Вегас се организира ревюто CES 2024, компанията Honor показа идната версия на личната си фирмена среда MagicOS 8.0 на другия завършек на света. Следвайки стилните трендове, компанията е интегрирала в системата голям брой функционалности, основани на изкуствен интелект, създавайки първия в промишлеността интерфейс, основан на потребителските планове.

Според Honor системата MagicOS 8.0 включва цялостни усъвършенствания в четири основни области: умна съгласуваност, продуктивност, дискретност и сигурност и образна хармония. Заедно с фирмената среда бе показан и патентованият от компанията езиков модел MagicLM, създаден взаимно с Qualcomm за оптимална продуктивност на устройствата с процесора Snapdragon 8 Gen 3.

Компанията твърди, че комбинацията от MagicOS 8.0 и MagicLM извършва дилемите съгласно желанията на потребителя, а не непосредствено съгласно неговите поръчки. По тъкмо системата е в положение да интерпретира речта, изображенията, жестовете и даже придвижванията на очите, с цел да разбере желанията на потребителя във всеки един миг.

Важно изобретение на компанията е функционалността Magic Portal, която е позиционирана като център на целия потребителски интерфейс. Тя се показва в това, че потребителят може да клива върху всяко наличие, било то текст, изображение или нещо друго, и да го плъзга към десния завършек на екрана, където може да избира разнообразни приложения и услуги, които ще взаимодействат с това наличие. Така да вземем за пример можете бързо да поръчате такси от адрес в известие. Функцията ще бъде налична в началото в Китай и към този момент се твърди, че е съвместима с повече от 100 локални приложения. Няма информация за това дали ще работи в другите райони.

Представените видеоклипове демонстрират и други нововъведения, като да вземем за пример генериране на тапети благодарение на изкуствен интелект, бърз достъп до разнообразни функционалности на приложенията посредством директни пътища на работния плот или аналог на режима „ Standby “ от iOS 17, когато смарт телефонът при зареждане в хоризонтално състояние минава в режим на образован екран.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР