Докато в БиТи Ви търсят заместник на Мишо Билалов в

...
Докато в БиТи Ви търсят заместник на Мишо Билалов в
Коментари Харесай

Погнаха с масов хейт Голямото преследване

Докато в БиТи Ви търсят заместител на Мишо Билалов в „ Стани богат ”, конкурентното шоу „ Голямото гонене ” събира жестоки рецензии от страна на феновете. Причината за това е явно разминаване в компликацията на въпросите, които се задават към участниците и „ преследвачите ” в шоуто, написа " Уикенд ".

По правилник участникът би трябвало да отговори на повече въпроси от „ преследвача ”, с цел да вземе премия. Въпросите обаче се сортират по този начин, че е съвсем невероятно някой да си тръгне с пари от шоуто.

Към участниците са извънредно сложни, а към „ преследвачите ”, въпреки и от същите сфери на знание, са надалеч по-лесни. Зрителите виждат това и не стопират да обсипват с рецензия формалните интернет страници на предаването. „ Четвърти въпрос за участника: „ Какво представлява арканът? ”, четвърти въпрос за преследвача: „ Какво тече в аортата? ”, отбелязва една от зрителките на формата.

„ Стани богат ” е съсловия над тази тъпота. 50 минути игра и най-после някакви смехотворни 1200 лева разиграват, въпросите са неравностойни, едва ли ще изкара и един сезон ”, е мнението на различен от хората, които гледат „ Голямото гонене ”.

„ Би следвало на преследвача да не се задават обикновени въпроси. Трябва времето за изчитане на въпросите да е еднообразно. И в действителност никой не вижда какво преследвачът маркира. Очаквах повече ”, отсича трета зрителка. Много хора са на мнение, че „ преследвачите ” авансово знаят отговорите на въпросите си. Истината обаче е, че те, за разлика от въпросите към участниците, в множеството случаи са толкоз обикновени, че ги знае всеки средноинтелигентен човек.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР