Докато в България някои величия още не могат да се

...
Докато в България някои величия още не могат да се
Коментари Харесай

Мария Бакалова лъсна с лесбийски сцени, бившият на Ким Кардашиян ѝ прави компания

Докато в България някои " величия " още не могат да се съвземат от номинацията за " Оскар " на Мария Бакалова, актрисата към този момент от дълго време е минала в нов стадий от кариерата си. 

Бургазлийката получава роля след роля, а последната лента с нея я демонстрира в тотално друга светлина. Филмът " Убийствена игра " ( " Bodies Bodies Bodies " ), направи своята международна премиера, на която участва и звездата от " Борат 2 ". Актрисата се разноски по аления килим с прослойка на лентата, в която Бакалова има основна роля.

Виж още: Рич Бич ли? Златина Величкова е най-горещото маце в TikTok, при което ще се лекувате скоро

Трилърът на режисьорката Халина Рейн споделя историята на Софи (в ролята е Амандала Стенбърг), която взема решение да запознае новата си другарка, Бий (Мария Бакалова), с най-стария си приятел, Дейвид (Пийт Дейвидсън, към този момент някогашен на риалити звездата Ким Кардашиян), който провежда празненство в богаташкото имение на родителите си.

Заглавието на кино лентата идва от игра, с която групата се забавлява, като е включено и подправено ликвидиране. Участниците би трябвало да намерят натрупа и да открият причинителя. На някои от фрагментите виждаме Мария, в ролята на Бий, да се любува на буйни женски милувки със Софи (Амандала Стенбърг).

Виж още: Много щръкнали и палави: Симона отново сподели зърната си, почитателите във екстаз

На този декор стана ясно, че българката ще оглави журито, което ще избере българското предложение за номинация за задграничен " Оскар " тази година. Изборът на Бакалова бе признат със смесени страсти, само че холивудската звезда съобщи, че е доста разчувствана. " Благодаря от цялото си сърце за тази чест и отговорност да бъда измежду хората, на които съм се възхищававала с години! И да… постоянно сърцето ми ще принадлежи на нашето прелестно българско кино ♥️

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР