Докато цял свят с нетърпение очаква появата на кралското бебе

...
Докато цял свят с нетърпение очаква появата на кралското бебе
Коментари Харесай

Меган Маркъл и принц Хари избягаха от двореца!

Докато целия свят с неспокойствие чака появяването на кралското бебе – първата рожба на херцогинята на Съсекс Меган Маркъл и принц Хари, то новините към тях не стопират. Те са една от най-коментираните тематики в медиите и най-следената световна двойка от необятната общност.

Меган и Хари чакат своя първи правоприемник да се появи във всеки един миг, защото единствената информация, която имаме, е че бебето би трябвало да се роди през април – точна дата и пол несъмнено не са известни на никого.

Преди няколко дни стана ясно, че младото семейство се е изнесло от Кенсингтънския замък. Бъдещите родители са се нанесли в новия си дом – имението Фрогмор Хаус в Уиндзор.

Според източници към кралското семейство, това се е случило, с цел да може бъдещата млада майка да се приготви на мира за идното раждане. По всичко проличава обаче, че някогашната актриса няма да се отдаде на кой знае какъв брой огромна отмора след раждането. Още преди да си стегне багажа за Уиндзор, тя се е обърнала към стилната дизайнерка Виктория Бекъм с молба за помощ.

Имението Фрогмор Хаус в Уиндзор, където Меган и Хари ще живеят, се освежава и ремонтира от няколко месеца, само че с вътрешното преустрояване на пространствата Меган е решила да се заеме персонално. И защото задачата не може да бъде изпълнена единствено и само от нея, тя се е обърнала към някогашната певица и сегашна брачна половинка на футболиста Дейвид Бекъм – Виктория, която е известна освен със своя усет към модата, само че и към интериорния дизайн.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР