Докато световните лидери отчаяно се опитват да спрат войната между

...
Докато световните лидери отчаяно се опитват да спрат войната между
Коментари Харесай

Владимир Путин подпали мрежата само с една снимка (И защо всички говорят за нея?)

Докато международните водачи обезверено се пробват да спрат войната сред Русия и Украйна, Владимир Путин възпламени обществените мрежи с кадър, който провокира по-голям интерес и от политическите му ходове. Президентът на страната се появи на две фотоси, с два дни разлика. И лицето му е поразително друго, на всяка от тях.


Преди няколко дни Путин беше на срещата в Курск, на съвета за национална сигурност и даже се скара с губернатора Алексей Боросович. На тези фрагменти се вижда Путин с бръчки на челото, хлътнали бузи и очевидно провиснал взор. Президентът наподобява изтощен и сърдит, само че това е обикновено, поради рецесията, в която се оказа.


Два дни по-късно, до момента в който е посрещнат от президента на Азербайджан, Илхам Алиев, Путин се появи пресен, подмладен и с очевидно по-пухкави бузи. Всъщност напряко наподобяват на топки за голф. " Два дни и каква фрапираща разлика! Кой в действителност е същинският Путин? ", пишат в обществените мрежи. Някои подозират, че Путин е употребявал двойници, само че други се чудят дали не се е подлагал на пластични интервенции. От 1999-та година насам той е наклеветен, че постоянно ляга под ножа...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР