Докато светът се занимава с проблеми като Северна Корея и

...
Докато светът се занимава с проблеми като Северна Корея и
Коментари Харесай

Роботи застрашават порно актьорите

Докато светът се занимава с проблеми като Северна Корея и насилието в Холивуд, технологиите са на път да заменят човешкия фактор в една от най-известните промишлености. Порно промишлеността.

Възходът на роботите съществено заплашва работата на порно звездите, като някои от тях считат, че те ще трансформират разпоредбите на играта в бизнеса.
 Ела Дарлинг се опасява за бъдещето си Ела Дарлинг се опасява за бъдещето си
Някои от порно звездите са милионери, които от години съумяват да се задържат на върха, макар всички промени в този тежък бизнес.

Вижте в галерията ни някои от най-успешните порно звезди.

НАЙ-УСПЕШНИТЕ ПОРНО ЗВЕЗДИ

Според порно звездата Ела Дарлинг доста скоро секс роботите ще заменят потребността от хора. Тъй като технологията непрестанно се усъвършенства. Вече има модели, които реагират на човешко допиране и даже „ получават “ пет минутен оргазъм.
 Хуманоидните работи изместват порно актьорите Хуманоидните работи изместват порно актьорите
„ Роботите към този момент са измислени. Втората стъпка е всеки да ги има “, споделя още Ела Дарлинг. Те могат да бъдат закупени онлайн на цената от 1700 $.

Как порното влияе на дамите

Вече има даже и бутици, които са особено основани за секс роботи или по този начин наречените хуманоидни киборзи.

Опасенията на порно актьорите са, че все по-реалните човешки модели ще ги заменят в снимането на подиуми.

Част от бранителите на правата на дамите настояват, че тези роботи ще бъдат решение против насилието над дамите в промишлеността.

Други считат, че новото „ откритие “ не може да измести човешкия фактор, защото характерността е това, което същински притегля аудиторията.

Доказателство за това са някои от имената в порно промишлеността, които провокираха интерес измежду режисьори на филми и сериали и даже съумяха да създадат кариера отвън филмите за възрастни.

Учени: Ето по какъв начин да познаем секс първенците

Повлияни от набралите известност риалити формати, продуценти на порно филми направиха формат – The Sex Factor. В него, както се досещате Америка търси идната си порно звезда. Епизодите бяха пуснати онлайн и провокираха бурни диспути.

Какво ще бъде бъдещето на тази промишленост ще покаже единствено времето.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР