Докато сме заедно, никой не може да се надява да

...
Докато сме заедно, никой не може да се надява да
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Докато сме заедно, никой не може да победи НАТО

Докато сме дружно, никой не може да се надява да ни победи и затова никой няма да стартира война . Това съобщи министър председателят на Англия Борис Джонсън при откриването на лидерската среща на НАТО край Лондон, представен от " Дейли телеграф ".
 Столтенберг: За първи път НАТО ще разиска възхода на Китай
Столтенберг: За първи път НАТО ще разиска възхода на Китай

Столтенберг също опонира на френския водач Еманюел Макрон и увери, че НАТО не е в " мозъчна гибел "

Фактът, че през днешния ден ние живеем в мир демонстрира силата на елементарното предложение в сърцевината на този съюз : до момента в който сме дружно, никой не може да се надява да ни победи и затова никой няма да стартира война, разгласи той.

Джонсън сподели, че Обединеното кралство е непоколебимо в уговорката си към НАТО.

Той напомни, че НАТО е вкъщи си, тъй като преди 70 година първата централа на организацията е била точно на Острова, а също така е измежду основателките на организацията.
 НАТО надълбоко разграничена на 70-ата си годишнина
НАТО надълбоко разграничена на 70-ата си годишнина

Разговорите ще се проведат в първокласен хотел до Уотфорд

По думите му НАТО пази 29 страни и близо един милиард души.

Историята демонстрира, че мирът не може да се приема за даденост, даже и в този момент, когато честваме тази годишнина, ние би трябвало да подсигуряваме, че нашите каузи съответстват с думите ни , прикани Борис Джонсън.

Зверството в Лондон предишния петък демонстрира, че ние би трябвало да работим дружно в битката с тероризма и е жизненоважно задачите на НАТО да отговорят на тази опасност, счита той.
 Тръмп уверен: НАТО може да има положителни връзки с Русия
Тръмп уверен: НАТО може да има положителни връзки с Русия

Нов контракт с Русия за нуклеарните оръжия можел да е " ужасно нещо "

Премиерът на Англия означи, че страната му отделя повече от 2% от Брутният вътрешен продукт за защита и се гордее, че отделя най-вече средства от всички други европейски страни за бойната подготвеност на НАТО. По думите му Лондон предлага бронирана бригада, две ескадрили и шест бойни кораба, в това число и нови самолетоносачи за потребностите на Алианса.

На този съвет ние имаме опцията да засилим единството , което прави НАТО най-големия и най-успешния съюз в историята и да приемем нови стъпки, нужни, с цел да се подсигуряват още 70 година мир и сигурност , разгласи Джонсън.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР