Докато скиорът Алберт Попов продължава с покоряване на алпийските писти,

...
Докато скиорът Алберт Попов продължава с покоряване на алпийските писти,
Коментари Харесай

Гаджето на Алберт Попов осигурява жилища за карантина

Докато скиорът Алберт Попов продължава с подчинение на алпийските писти, неговата другарка Деница се грижи за комфорта на карантинирани българи и чужденци, научи HotArena.

Алпиецът записа най-хубавите достижения през сезона са в австрийския курорт Флахау. Алберт приключена 15-о и 16-о място в двата слалома за Световната купа, с което затвърди своите позиции на изгряващ гений.

На 1100 км разстояние от Попов чаровната Деница има много сложна задача, да преориентира активността на компанията в която работи. Компанията се занимава с даване на срочни наеми на жилища на чужденци. От началото на ковид отливът от идващи туристи или краткотрайни служащи е голям. Голяма част от жилищата сега се употребяват за хора, които са длъжни да прекарат карантина или просто желаят да се изолират.

Връзката сред Алберт и Деница през множеството време е отдалечена. Любовта сред тях пламва около зимните спортове. Русокосата хубавица е работила в едно от най-известните ски учебни заведения. Деница е и някогашна състезателка и най-голямата фенка на Алберт Попов, писа „ България Днес “.  Деница беше компактно до Алберт, след ужасния случай през 2015-а. Тогава автомобил със  скиора и треньора Драго Грубелник падна от голяма височина. Наставникът умря, а Попов бе със строшен гален и доста контузии по главата, само че се размина на косъм от гибелта.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР