Докато се стреми към неприятна победа в републиканските президентски събрания

...
Докато се стреми към неприятна победа в републиканските президентски събрания
Коментари Харесай

ДеСантис спира във всичките 99 окръга на Айова, но ще му помогне ли това да намали разликата с Тръмп, да остане пред Хейли?

Докато се стреми към неприятна победа в републиканските президентски събрания в Айова, губернаторът на Флорида Рон ДеСантис извършва задачата си да спре във всичките 99 окръга в щата, който организира първото съревнование в номинационния календар на GOP.

ДеСантис ще направи последната си спирка в събота в окръг Джаспър, където към него ще се причисли известният републикански губернатор на Айова Ким Рейнолдс, който го поддържа при започване на ноември.

Също по този начин в екип с ДеСантис ще бъде Боб Вандер Плаатс, президент и основен изпълнителен шеф на The Family Leader, авторитетен обществена консервативна организация в щат, в който евангелските гласоподаватели играят изключително огромна роля в републиканската политика. Вандер Плаатс поддържа ДеСантис преди две седмици.

„ Ние ще спечелим тук. Имаме каквото е належащо “, даде обещание ДеСантис в скорошно изявление за Fox News Digital в Де Мойн, Айова.

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис, републи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР