Докато се разхождате по магазините да изберете новия си бански

...
Докато се разхождате по магазините да изберете новия си бански
Коментари Харесай

От МАГАМА: Изненадайте лятото с интересна плажна визия

Докато се разхождате по магазините да изберете новия си бански и аксесоари за плажа, чудите се с какво и по какъв начин да ги комбинирате, не забравяйте да се погрижите за вашата коса!
Днес ви предлагаме няколко съвременни и красиви плажни визии, с които идеално да се впишете в морската конюнктура!

Плитки на размер плитки за размер





Няма миг, в който този тип и прическа да не е настоящ за плажа! Косата прибрана на няколко плитки по главата или пък водопад от известните туистъри! А какво по-хубаво да включите и малко цвят! Все отново на моерто всичко е по-ярко, по-силно, по-красиво!

Може да изберете цветовете да преливат от два до цели четири или пък цветовете на дъгата! За задачата ние от салон Магама създаваме по този начин наречените плитки с канекалон . Това е материалът, от който се изплитат и се получават тези впечатляващи цветове и визии! Освен нужния комфорт през летните жеги това е в действителност впечатляваща визия, която непроменяемо остава за дълго в съзнанието на близките! Освен това по този начин прибрана косата по-трудно се замърсява, а вредите от слънчевите лъчи и морската сол са сведени до миниму.

Освен типа на плитките, които могат да бъдат от големи вид “боксьорски” до най-фино изплетени такива, може да извършите шарка, която е извънредно атрактивна. Когато добавите и обичаното си розово или пурпурно вашата прическа става новият ви фешън аксесоар за лятото!

Цветни пера

 Когато става въпрос за съвременна плажна визия всяка дама желае да изпъкне с нещо друго! Повечето пъти косите прибрани със скрънчи за коса под луксозна шапка закриват по-голямата част от косата. Но това може да се промени.

Прелестни цветни пера могат да са идеалния акцент във вашата коса. Може да избирате от разнообразни цветове и комбинации, които да контрастират с цвета на вашата коса или пък да са в съвършен синхрон с вашите обичани плажни сетове!

Разкрасяваме вашата коса всякога щом се докоснем до нея! Не забравяйте, че с цел да е постоянно красива косата, би трябвало да полагате нужните грижи и през лятната си отпуска.

Добре хидратирана и защитена от увреждането на слънчевите лъчи вашата коса ще резервира цвета си за по-дълго време и ще продължава да е с блестящ искра 24/7.

Обръщаме внимание особено за русокоските, които са изключително уязвими през летния интервал от прекалено изсушаване на косата или загуба на искра и бляскавост, провокирани от хлора в басейните и повече солена вода.

Нанасяйте предпазващи артикули преди да отидете на плаж. Маската за коса на Great Lengths оформя предпазен пласт на косата от въздействието на свободните радикали усилвайки личните й защитни функционалности. Дълбоко хидратира косата, като възвръща вътрешната конструкция и я изпълва с сила.



Честото измиване на косата също може да наруши нейната конструкция и да провокира повече раздробяване или сухи краища. За задачата не забравяйте да нанасяте подхранващи олиа за коса.
Едни от най желаните това лято са маслата с Арган или Макадамия на професионалната марка за грижа за косата #Kadiffe.
Освен прелестен мирис, който ще има вашата коса, тя още веднъж ще заблести с неповторимия си цвят и съвършена мекост!

Вижте повече за продукта >>>

Ние сме на всяка крачка в грижата за хубостта на вашата коса!
Посетете ни в салона ни на морето – гр. Черноморец, комплекс Flores Gardan, Victoria SPA, 0879900770

Или в София, ул. Дамян Груев 46, 0898777740

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР