Докато Samsung се опитва да направи сгъваемия екран функционален под

...
Докато Samsung се опитва да направи сгъваемия екран функционален под
Коментари Харесай

Lenovo готви първия лаптоп със сгъваем екран

Докато Samsung се пробва да направи сгъваемия екран функционален под формата на смарт телефон, други компании към този момент вършат опити да внедрят гъвкавите екрани в преносими компютри.
 Samsung Galaxy Fold и какво ще промени компанията в сгъваемия смарт телефон
Какво ще промени Samsung в Galaxy Fold

Очаква се сгъваемият смарт телефон да се появи през юни

Наскоро Lenovo разкри елементи за точно такава джаджа, която съставлява преносим компютър без клавиатура и разполага само с 13.3-инчов еластичен екран.

Ако би трябвало да бъдем почтени, устройството припомня повече на таблет, в сравнение с преносим компютър, само че това не му пречи да претендира за наградата на първия сгъваем преносим компютър на пазара.

Целта на Lenovo е да наблъскат допустимо най-производителните чипове и технологии в дребното и фино тяло, с цел да разрешат на бъдещите консуматори достъп до същите услуги, които би могъл да им предложи по-обемист стандартен преносим компютър.
 Снимка 424378

За момента обаче дочуваме от сътрудниците в The Verge, които са се докоснали до заготовка на модела, че дисплеят на Lenovo към момента е надалеч от съвършен.

Въпреки това джаджата фактически е впечатляваща, най-много поради дребния си размер и опцията да бъде употребена като таблет и преносим компютър по едно и също време.

Засега не знаем тъкмо с какви чипове ще разполага джаджата, само че се чака да работи с Windows и да употребява някой от процесорите на Intel. За цена към момента нищо не се загатва, само че от Lenovo споделят, че финалният модел ще е подготвен да влезе в продажба през идната година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР