Докато съм министър-председател, ще настоявам за еврото да се говори

...
Докато съм министър-председател, ще настоявам за еврото да се говори
Коментари Харесай

На живо: Донев: Докато съм министър-председател, ще настоявам за еврото да се говори разбираемо и ясно

" Докато съм министър-председател, ще упорствам за еврото да се приказва разбираемо и ясно, с причините, които са учредени на рационални обстоятелства, а не разсънват ирационални страхове ".

Това сподели служебният министър-председател Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. по време на откриването на конференцията „ България по пътя на еврото “, която се организира в Националния замък на културата в София през днешния ден.

Целта на форума е да бъдат разисквани опциите и провокациите пред България от това да бъде член на еврозоната, какво включва процесът на въвеждане на еврото като национална валута, да се дискутира свършеното досега и какво следва, показват уредниците от Министерството на финансите. 

Според премиера, с цел да се открият съидейници, би трябвало да се показва позицията разбираемо и налично. Донев добави, че с конференцията се открива огромният диалог в обществото, който ще търси доближаването на българските жители с концепцията за присъединение на България към еврозоната.

Във форума участват още президентът, министри от кабинета, шефът на Българската национална банка (БНБ) Димитър Радев  Димитър Радев Димитър Радев е роден на 12 юли 1956 година Той е магистър по стопанска система, финанси и заем. През 1994 година, изпълнителният заместник-председател на Европейска комисия Валдис Домбровскис, който е на посещаване у нас, министърът на финансите на Хърватия Марко Приморац, представители на европейски институции и на българския неправителствен бранш. 

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР