Докато Румен Радев си играе на игра на тронове, българските

...
Докато Румен Радев си играе на игра на тронове, българските
Коментари Харесай

Анастасов, ДПС: Докато Радев си играе на игра на тронове, гражданите играят за оцеляване

Докато Румен Радев си играе на " игра на тронове ", българските жители играят за оцеляване. Така Станислав Анастасов от Движение за права и свободи разяснява дейностите на сегашния държавен глава и работата на назначения от него длъжностен кабинет в предаването " Лице в лице ".

Според Анастасов Радев и някогашния длъжностен министър и сегашен съпредседател на " Продължаваме промяната " Кирил Петков са погазили конституцията, което е " доста рисково за страната ни и имиджа на България пред сътрудници и вложители ".
" Става дума за проблем, в който по време на рецесия - здравна, обществена, икономическа, най-голямото министерство - на стопанската система, е хвърлено в юридически безпорядък и вакуум, с помощта на дейностите на Кирил Петков и президента ", съобщи той.

Политикът от Движение за права и свободи добави още, че Кирил Петков отхвърля да поеме отговорност и не знае дали някоя от останалите партии би желала да си сътрудничи с " Продължаваме промяната " и " човек, който е погазил Конституцията и закона и слага себе си над страната " в бъдещото Народно заседание. Анастасов разяснява и изказванията на Бойко Рашков, че Движение за права и свободи провежда акции за пазаруване на гласове.

" Това са изказвания на следователя от Народна Република България, който малко като махленска клюкарка хвърли фишека и избяга от тематиката. Бойко Рашков не е дал конкретика. Той може да плаши, може да тормози, само че няма да спре гласоподавателите ", сподели той.

По думите на Станислав Анастасов сега органите на реда оказват помощ на избрани партии, които са " на ръба " да влязат в идващия парламент, с цел да правят нерегламентирана пропаганда.

" Рашков цели да понижи резултата на едни и да го усили на други, с цел да има резултат, какъвто се харесва на неговия началник Радев ", сподели още политикът.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР