Докато ровеха в архивите си Брайън Мей и Роджър Тейлър

...
Докато ровеха в архивите си Брайън Мей и Роджър Тейлър
Коментари Харесай

Queen пуснаха песен с гласа на Фреди Меркюри, изгубена преди 30 години

Докато ровеха в архивите си Брайън Мей и Роджър Тейлър от Queen откриха скъпа находка - от дълго време загубен запис на нечувана до момента ария с присъединяване на починалия Фреди Меркюри.

Това е първият път, в който чуваме Фреди Меркюри за първи път от осем години насам, когато в албума Forever бяха включени три нечувани до този миг песни.

Парчето е озаглавено Face it Alone и е записано по време на сесия през 1988 година за албума им The Miracle. Албумът съдържа песни като The Invisible Man и Was It All Worth It, а „ Face it Alone “ несъмнено е изваяна от същата материя, съобщи Днес.бг.

Песента излезе на напред във времето, когато продуцентският и архивен екип на Queen се върнаха към записите на The Miracle, с цел да го преиздадат по-късно през годината. За почитателите това изобретение сигурно е ненадейно наслаждение.

Коментирайки откритието, Браян Мей показа: " Щастлив съм, че нашият екип съумя да откри тази ария. След всичките тези години е ужасно да ни чуя и четиримата. Да,  Джон Дийкън също е там, работи в студиото върху страхотна концепция за ария, която по този начин и не беше приключена... до момента. "

Роджър Тейлър прибавя: " Бяхме не запомнили за тази ария, само че ето я, това малко украшение. Страхотно е, същинско изобретение. Това е доста буйно парче. "
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР