Докато Роскомнадзор блокира Instagram в Русия, отвъд океана вземат не

...
Докато Роскомнадзор блокира Instagram в Русия, отвъд океана вземат не
Коментари Харесай

YouTube блокира каналите със съветски филми и радиоспектакли

Докато Роскомнадзор блокира Instagram в Русия, оттатък океана вземат не по-малко " забавни " решения. Така да вземем за пример, видеохостингът YouTube блокира канали със руски филми и радиопиеси, заяви Lenta.ru.

Става дума за формалните канали на " Советское телевидение. Гостелерадиофонд " и " Советское радио. Гостелерадиофонд " на платформата. При опит да влезе в тях или да се гледа видеоклип, принадлежащ на каналите, потребителят вижда известието: " Този канал не се предлага в страната ви ".

" Гостелерадиофонд " удостовери на страницата си в обществената мрежа ВКонтакте блокирането на каналите. Представител на организацията посочи, че наличието е станало недостъпно в нощта на 11 против 12 март.

На 11 март YouTube съобщи, че ще блокира сметките на съветски Средства за масова информация, финансирани от страната. Освен това услугата ще отстрани наличието за специфичната интервенция в Украйна, което " нарушава нейната политика ".

По-рано платформата изцяло спря монетизацията за потребителите от Русия, а също по този начин забрани на съветските потребители да се абонират за Premium и YouTube Music.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР