Докато Ронда Роузи все още не е обявила официално оттеглянето

...
Докато Ронда Роузи все още не е обявила официално оттеглянето
Коментари Харесай

Само една битка може да върне Ронда Раузи обратно в ММА

Докато Ронда Роузи към момента не е оповестила публично отдръпването си от света на смесените бойни изкуства, мнозина считат, че времето на "Рауди " в клетката е завършило за положително, откакто тя загуби втора поредна борба с нокаут. Първата загуба пристигна от Холи Холм в UFC 193 преди две години, а втората от Аманда Нунес в UFC 207 преди съвсем година.

Въпреки това, пред Раузи има много благоприятни условия за развиване, в случай че тя избере да се отдръпна от ММА, защото WWE демонстрират огромен интерес към някогашния първенец на UFC, които наподобява е съвместен. Преди да напусне дефинитивно смесените бойни изкуства, има една борба, която може да накара Ронда да се върне назад в клетка, където тя стана известна.

И това не е реванш против Нунес или Холм, с цел да може тя да отмъсти за тежките загуби, съгласно сегашния първенец на UFC в полусредна категория, Тайрън Уудли.

"Може би Джина Карано. Мисля, че това е единствената друга задоволително огромна фигура, която да я накара да се върне и да се бие. Ронда е толкоз огромно име в този спорт и е обикновено да се бие с някой, който дава отговор на статута й ", съобщи Уудли.

В края на краищата обаче Уудли съобщи, че Ронда просто се мести в WWE, с цел да стартира нова кариера и това наподобява като най-хубавото решение за нея, защото тя няма какво повече да потвърждава в света на смесените бойни изкуства.

"Тя не може да прави и двете неща, тя не би трябвало да прави тази неточност. Не желая да пенсионирам никого, само че мисля, че тя е свършила своята работа в спорта и в случай че желае да се отдръпна, може би в този момент е точното време да потегли по различен път, който да отвори нови порти в нейния живот ", добави Уудли.

Що се отнася до Карано, тя съобщи пределно ясно, че даже не се е замисляла да се върне в ММА и избира да се придържа към актьорското майсторство. Последната борба на Карано (7-1) бе против Крис Сайборг през 2009-та година, тогава тя загуби с механически нокаут в първия рунд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР