Докато разглеждах пролетните колекции на водещите модни марки, първото ми

...
Докато разглеждах пролетните колекции на водещите модни марки, първото ми
Коментари Харесай

Какви обувки ще носим през пролетта на 2018-та - топ тенденции

Докато преглеждах пролетните сбирки на водещите фешън марки, първото ми усещане беше – какви са тези ботуши? Толкова доста модели видях, че взех решение, че съм се объркала и виждам есенно-зимни трендове.

Но грешката се оказа вярна. Дизайнерите са заложили на италианския жанр – ефирни пролетно летни облекла, комбинирани с боти или ботуши. При това не става въпрос за така наречен летни ботуши с дупки, а за типичен модели, само че без дебела подплата. Хит са каубойските ботуши и чизмите.

Ретро вълната този сезон възроди оксфордките и обувките с котешко токче. Ботите с връзки и сникърсите също са доста съвременни. Косматите обувки не престават да са измежду водачите и в топлите месеци.

Освен облеклата, полиетиленът завладя и обувките. Прозрачните модели са огромен шлагер. Змийската кожа – същинска или реплика, както и гладката кожа са другите топ материали за направа на настоящите обувки.

Конкуренцията при цветовете е сред розово и жълто. Ако би трябвало да изберете единствено един чифт, заложете на жълтото, само че в случай че може да си позволите повече, наложително включете и чифт розови пролетни обувки. Единствено металическите нюанси заплашват лидерските позиции на жълтите и розовите обувки.

Равна подметка, платформа или тъничък висок ток – изборът е ваш! Дизайнерите са задоволително великодушни с оферти и от трите разновидността.

Всички трендове при пролетните обувки ви чакат в нашата изложба ►►►

 обувки мода биляна
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР