Докато продължава да се бори за правото си на придобиване

...
Докато продължава да се бори за правото си на придобиване
Коментари Харесай

Diablo IV е най-бързо продаващата се игра на Activision Blizzard

Докато продължава да се бори за правото си на придобиване от Microsoft, Activision Blizzard разгласиха в това време една от най-чаканите игри на 2023: Diablo IV. Играта излезе публично тази седмица и предстоящо се трансформира в незабавен шлагер измежду феновете на поредицата.

„ Това е миг, в който виждаме плода на дългогодишните си старания за целия екип зад Diablo IV. Ние сме извънредно щастливи да предложим на играчите най-богатата история разказвана в миналото в игра от сериите. Те получават ред избори, включително персонализация на героя, екипрането с персонални умения за воденето на борби с ужасяващите демони или събирането на „ именита “ плячка, с цел да подкрепим стила ви на игра. Откакто играта беше обявена през 2019, поддръжката на милиони играчи от целия свят ни подтиква още повече за реализацията на мрачната ни визия за Убежището “, написа Род Фъргюсън, генералрн управител за Diablo.

Междувременно Фъргюсън удостовери, че с изключение на подготвяния първи сезон, Blizzard към този момент работят и по първия пълностоен експанжън за играта, като се възнамерява и втори. В друго изявление, обвързвано с играта – на шефа на Diablo IV Джо Пиепиора с Eurogamer – беше декларирано, че сезоните няма да са свързани с основната акция. Те ще имат свои лични задачи, тематики и истории.

„ Възможно е сезоните да показват нови персонажи, да върнат познати герои, само че във всеки случай приказваме за независими истории, свързани с общия канон на Diablo и с деяние, разрастващо се в рамките на Убежището. Тези истории ще са в продължение на задачите сезони, ще показват нови геймплей механики и други неща, като ще са налични в продължение на три месеца. Те ще бъдат сменени в идващия месец, където ще представим нова сюжетна линия, напълно нова сезонна тематика, нов сезонен геймплей, награди, чудовища, босове и така нататък “.

Художественият шеф Джон Мюлер от своя страна изяснява, че той и сътрудниците му ще употребяват Убежището, като самобитна канава за бъдещите сезонни истории. „ Веднъж открито може да го използваме за всевъзможен вид неща – всички тези странични истории, които се случват и не са част от Вечния спор. Те са все по този начин забавни, мрачни и злокобни, притежаващи същото това Diablo чувство, с което се сблъсквате и в основната игра “, споделя Мюлер.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР