Докато повечето партии в Кипър са ангажирани предимно с разрешаването

...
Докато повечето партии в Кипър са ангажирани предимно с разрешаването
Коментари Харесай

Животните в Кипър вече имат своя партия

Докато множеството партии в Кипър са ангажирани най-вече с разрешаването на казуса с етнически разделения остров и стопанската система, една друга от тривиалната политическа скица групировка претендира за влизане в Народното събрание.

Това е партията за животните, която напоследък притегля от ден на ден вниманието на кипърските гласоподаватели, определящи старите политически партии като към този момент остарели, заяви Българска национална телевизия. Създадената партия за животните се надява на мощно наличие и на изборите за европейски парламент. Тя има претенденти във всички градове на острова, a останалите партии, вперили взор в идните президентски избори при започване на идната година, възприемат съществено новата групировка.

Това проличава и от реакцията на президента Никос Анастасисадис, назначил неотдавна водача на личната си партия за консултант в президентството по правата на животните. Новата партия за животните си е сложила за цел да преразгледа всички закони за четириногите и да се заеме с решаването на сериозния проблем с бездомните кучета, защото се допуска, че сега в Кипър броят им надвишава 200 хиляди.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР