Докато повечето хора се изнасят от къщата на родителите си

...
Докато повечето хора се изнасят от къщата на родителите си
Коментари Харесай

`Моята среща е ходещо червено знаме - той е на 30 и все още живее с родителите си`

Докато множеството хора се изнасят от къщата на родителите си в средата на 20-те си години, други би трябвало да останат вкъщи много в 30-те, тъй като не могат да си разрешат лично жилище. Това накара една жена да попита Reddit дали излизането с мъж, който живее с родителите си на към 30 години, си заслужава времето - или би трябвало да " избяга ", до момента в който към момента може.

Тя сподели: " " [ Той има] ОК работа и няма други червени флагове - [но] това, че сте на 30 години и не сте преместен, е червен байрак и нарушава договорката? “ Въпреки че резервира в загадка аргументите му да живее вкъщи, тя беше залята с отговори от консуматори, които се аргументираха за и срещу това да живееш с родителите си на 30 години.

В отговор единият сподели: „ Това не е автоматизирано алено знаме. Той може да живее с родителите си, тъй като цената на жилищата в региона е висока и той икономисва пари, с цел да си купи къща. Друг се съгласи: „ В тази стопанска система не познавам нито един млад неженен човек, който да живее самичък. Да живееш с р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР