Докато полицаите проверявали документите на нарушителя, той внезапно изтървал управлението

...
Докато полицаите проверявали документите на нарушителя, той внезапно изтървал управлението
Коментари Харесай

Шофьор блъсна полицай в мол

Докато служителите на реда проверявали документите на нарушителя, той ненадейно изтървал ръководството над колата и блъснал леко единия от униформените

Шофьор от Пловдив удари служител на реда с колата си по време на инспекция в един от моловете в града, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Ситуацията се разиграла в неделя по обяд към комерсиалния център на ул. " Георги Странски ". Излизайки с автомобила си от паркинга, мъжът отказал да се съобрази с указаната му посока на придвижване от подпомагащите интензивния трафик чиновници от Шесто районно ръководство.

Докато служителите на реда проверявали документите на нарушителя, той ненадейно изтървал ръководството над колата и блъснал леко единия от униформените. На потърпевшия еднообразен е оказана здравна помощ на място.

Водачът е отведен за период до 24 часа в районното ръководство. За разстройване на полицейските дейности против него е стартирано бързо произвеждане, а за позволеното пътно произшествие му е формиран акт по Закона за придвижване по пътищата.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР