Докато парламентът обсъжда оставката на премиера Николай Денков Министерски съвет

...
Докато парламентът обсъжда оставката на премиера Николай Денков Министерски съвет
Коментари Харесай

Денков пред МС: Добрите обещания са спазените

Докато Народното събрание разисква оставката на премиера Николай Денков Министерски съвет се събра на постоянно съвещание. Министър-председателят в оставка увери, че държавното управление работи и ще продължава да работи по значимите цели до избора на нов кабинет.

" Добрите обещания са спазените обещания. Това държавно управление удържа на дадената политическа дума и подаде оставка на 9-ия месец на ръководството. Така изпълняваме поетия ангажимент като постановяваме и нова европейска просвета в партийните връзки.

Но имаме още едно по-важно заричане - към българските жители и към българския бизнес, на които дадохме заричане, че ще живеят в една естествена европейска държана - с по-висок стандарт на живот, с правила и със закони. Искам още един път да уверя българските жители - държавното управление работи и ще работи по значимите цели - повишение на приходите, основаване на устойчива бизнес среда, усилване на сигурността на страната и затвърждаване на позицията ни в интернационалните връзки до избора на ново държавно управление ", съобщи Денков.




Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР