Докато пандемията от коронавирус е блокирала редица сфери на бизнеса ...

Докато пандемията от коронавирус е блокирала редица сфери на бизнеса

Туристическата агенция Posoka.com ще ви отведе на виртуални турове из света

Докато пандемията от ковид е блокирала редица сфери на бизнеса и постави на пауза проектите за екскурзии на десетки хиляди хора, от туристическата организация Posoka.com се грижат да поддържат духа на пътешествениците – с виртуални обиколки на едни от най-големите забележителности в света.

На фейсбук страницата си от Posoka.com са подготвили специфична селекция с известни местенца, които сега са затворени, само че може да бъдат прегледани виртуално и изцяло гратис още в този момент. Програмите от онлайн обиколки на туристическата организация включват визити на едни от най-известните музеи, в които даже когато животът на открито е на пауза, изкуството не престава да живее.

Сред тях са Британският музей в Лондон, Музеят на модерното изкуство и емблематичният „ Метрополитън “ в Ню Йорк, както и Лувърът в Париж.И въпреки COVID-19 да проваля проектите на футболните почитатели с отменянето на Европейското по футбол, то от Posoka.com се грижат за духа им, като ги изпращат непосредствено на терена на някои от най-известните игрища в света, където още веднъж да се потопят в атмосферата на спорта. Селекцията на организацията включва виртуални турове в емблематичните Сантяго Бернабеу, Ювентус Арена в Торино и Алианц Арена в Мюнхен.

Сред специфичните виртуални завършения, които от туристическата организация предлагат, е и едно мечтано фамилно странствуване за дребни и огромни – до парковете на Дисни в Калифорния и Флорида. Докато чакаме да бъдат позволени още веднъж пътуванията, всеки може да се разноски из тях с общителното подпомагане на Гугъл Street View.

Турагентите от Posoka.com са подготвили богатата селекция от красиви и известни туристически атракции, с които да задоволим най-малко дребна част от порива си към пътешествия. Те са разполагаем да съветват всеки и по отношение на резервации и за бъдещи пътувания в България и чужбина по имейл, както и на телефон.

Източник: az-jenata.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg