Докато пълномащабното нахлуване на Русия в Украйна наближава своята втора

...
Докато пълномащабното нахлуване на Русия в Украйна наближава своята втора
Коментари Харесай

Емблематично послание на бившия полски президент към законодателите относно Украйна: „Ако не действаме сега, ще загубим“

Докато пълномащабното навлизане на Русия в Украйна наближава своята втора годишнина и с Украйна пакетът за помощ беше спрян в Конгреса, индивидът, който се трансформира в знак на битката за независимост против някогашния Съветски съюз, приканва Съединени американски щати да се оправят с Русия „ един път вечно “.

Нобелова премия за мир Носителят на премията и някогашен полски президент Лех Валенса приказва извънредно с Fox News Digital за нашествието на Русия в Украйна и за какво Съединени американски щати и Западът би трябвало да поддържат украинския президент Володимир Зеленски.

Fox News: Г-н президент, вие се застъпвате за Украйна от началото на пълномащабното навлизане на Русия. Какво тъкмо поискахте от американските депутати?

Лех Валенса: В края на 80-те аз управлявах огромна гражданска война в Полша и това докара до края на комунизма и Съветския съюз. Направихме това, с цел да изградим нов свят, само че не свършихме работата си във връзка с Русия и Китай, бяхме прекомерно слаби, с цел да го създадем. Четиридес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР