Докато някои знаменитости инвестират в редица имоти, други предпочитат да

...
Докато някои знаменитости инвестират в редица имоти, други предпочитат да
Коментари Харесай

7-те звезди с най-скъпи домове

Докато някои звезди влагат в редица парцели, други избират да имат единствено един, само че в действителност впечатляващ. Ето кои са звездите с най-скъпи домове.

Телевизионната легенда Опра Уинфри се разполага в голямо имение в Калифорния, което е на стойност над 100 млн. $. То е наречено " Обетованата земя " и има шест спални, 14 бани, 10 камини, два кино салона, маза, езера и овощни градини, тенис корт, чайна и обособена къща за посетители с басейн.

Бионсе и Джей Зи пък живеят в къща в Лос Анджелис, която купиха за 88 млн. $. На фона на положението им от 1,6 милиарда, това си е нищо работа. Имотът има СПА, медийна стая, баскетболно игрище, гараж за 15 автомобила, четири басейна и обособена къща за прислугата.

Докато още бяха дружно, Брад Пит и Анджелина Джоли купиха впечатляващо шато във Франция за 67 млн. $. Имотът включва гори, насаждения, езеро, фонтати и лозови масиви.

Том Круз също живее на необятно. Той има голям парцел в щата Колорадо, в границите на който попадат гори, хълмове, конюшни, както и частна площадка за хеликоптери. Мястото коства 59 млн. $.

Някога Тайгър Уудс бе най-добре печелещият състезател и съумя да се възползва от това. Той купи парцел в скъпарска част на Флорида. Има си тенис кортове и, несъмнено, голф игрище, стаи за разнообразни типове физиотерапия, фитнес, маза, стая за игри и две пристанища за лодки. Уудс купи къщата и покрайнината за 44 млн. $, само че след направените от него допълнения, тя към този момент доближава цена от 54 млн. $.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР