Докато някои се страхуват за източените си данни в НАП,

...
Докато някои се страхуват за източените си данни в НАП,
Коментари Харесай

Пенсионери превзеха социалните мрежи

Докато някои се опасяват за източените си данни в Национална агенция за приходите, други непринудено се изправят пред най-големия си боязън - остаряването.

През последните седмици обществените мрежи са безусловно заринати от фотоси на възрастни хора. Потребители от целия свят, та даже и известни персони преглътнаха суетата си и демонстрираха състарените си лица и побелелите си коси.



Виновник за масовото остаряване е приложението FaceApp, което може да преобразява лицата по друг метод - да ги подмладява или състарява, да ги усмихва, да сменя цвят на коса, прическа, та даже и пол.



Притесненията на някои консуматори са, че приложението е интензивно от две години, само че едвам в този момент набира такава стихийна известност. Някои са загрижени за данните си, поради че приложението, което е основано в Санкт Петербург има достъп до тях и считат, че то е способ за събиране на данни за лицево различаване. 



Въпреки това потребителите не стопират да се забавляват и да насочат онлайн предизвикването, което вече има собствен  хаштаг #faceappchallenge.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР