Докато някои производители на смартфони се чудят как да уголемят

...
Докато някои производители на смартфони се чудят как да уголемят
Коментари Харесай

Ето как изглежда следващият смартфон на Essential

Докато някои производители на смарт телефони се чудят по какъв начин да уголемят екраните на устройствата си посредством сгъваеми механизми, други просто основават телефони с доста, доста ексцентрична форма.
 Анди Рубин - основателят на Аndroid, се забърка в секс скандал за милиони
Създателят на Аndroid се забърка в секс скандал за милиони

Анди Рубин е “купувал ” дами

Такъв е казусът със идващия телефон на Essential - компанията, основана от Анди Рубин, един от създателите на Android, който се раздели с Гугъл поради секс скандал.

Телефонът, който Рубин назовава " GEM ", е с искрено ексцентричен дизайн, който, по думите на основателя му, ще промени метода, по който употребяваме смарт телефоните.
 Снимка 446805

Засега не знаем съвсем нищо за устройството, като се изключи че най-вероятно ще работи с модифицирана версия на Android 10.

От фотосите излиза наяве, че GEM разполага с огромни бутони за ръководство на звука и включване/изключване, има единствено една камера на гърба си, съпроводена от датчик за пръстов отпечатък, и сграбчва окото с доста, доста издължен екран.
 Снимка 446806

Въпреки ексцентрично удължената му форма, телефонът наподобява изненадващо малък в човешка ръка, с интерфейс, особено приспособен за продълговатия екран.

GEM Colorshift material pic.twitter.com/QJStoiDleH
— Andy Rubin (@Arubin) October 8, 2019
Към момента телефонът е в развой на тестване в действителна среда, а Рубин дава обещание, че напълно скоро ще получим повече информация за GEM.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР