Докато някои производители на смартфони се чудят как да уголемят

Докато някои производители на смартфони се чудят как да уголемят ...

Ето как изглежда следващият смартфон на Essential.


Докато някои производители на смартфони се чудят как да уголемят екраните на устройствата си чрез сгъваеми механизми, други просто създават телефони с много, много нестандартна форма.
Анди Рубин - създателят на Аndroid, се забърка в секс скандал за милиони
Създателят на Аndroid се забърка в секс скандал за милиони

Анди Рубин е “купувал” жени

Такъв е случаят със следващия телефон на Essential - компанията, създадена от Анди Рубин, един от основателите на Android, който се раздели с Google заради секс скандал.

Телефонът, който Рубин нарича "GEM", е с откровено нестандартен дизайн, който, по думите на създателя му, ще промени начина, по който ползваме смартфоните.
Снимка 446805

Засега не знаем почти нищо за устройството, освен че най-вероятно ще работи с модифицирана версия на Android 10.

От снимките става ясно, че GEM разполага с големи бутони за управление на звука и включване/изключване, има само една камера на гърба си, придружена от сензор за пръстов отпечатък, и грабва окото с много, много продълговат екран.
Снимка 446806

Въпреки нестандартно удължената му форма, телефонът изглежда изненадващо дребен в човешка ръка, с интерфейс, специално пригоден за продълговатия екран.

GEM Colorshift material pic.twitter.com/QJStoiDleH
— Andy Rubin (@Arubin) October 8, 2019
Към момента телефонът е в процес на тестване в реална среда, а Рубин обещава, че съвсем скоро ще получим повече информация за GEM.

Източник: lifestyle.bg