Докато някои жени потвърждават стереотипа, че женското приятелство е крехко

...
Докато някои жени потвърждават стереотипа, че женското приятелство е крехко
Коментари Харесай

5 от най-известните звездни женски приятелства

Докато някои дами удостоверяват стандарта, че женското другарство е нежно и дори лъжливо, други се забавляват дружно и се поддържат взаимно.

Според множеството модерни психолози общуването на дамите с връстници от женски пол е значимо за прочувственото им здраве и самореализацията в живота. Ето някои от най-известните звездни другарски тандеми:

 
Сара Джесика Паркър и Синтия Никсън
Актрисите от сериала " Сексът и градът " са толкоз правдоподобни приятелки на екрана, че никой не си е помислял, че в действителния живот може да бъде иначе.

Сара Джесика Паркър и Синтия Никсън имат чудесно другарство и се познават доста преди " Сексът и градът ", защото през 1982 година се снимат дружно в " Моето тяло, моето дете ". От време на време в обществените мрежи се появяват техни взаимни фотоси от значими събития.

 Сара Джесика Паркър и Синтия Никсън

 
Дрю Баримор и Камерън Диас
Звездите от " Ангелите на Чарли " са една от най-трайните другарски двойки в Холивуд. След присъединяване си в паметния филм някои публицисти даже намекнаха за освен това сред девойките. В края на краищата актрисите, които не се опасяват от клюки, споделят, че от време на време спят в едно и също легло. Луксозната женитба на Дрю Баримор и сътрудника ѝ Уил Копелман през 2012 година, на която Камерън беше шаферка, дефинитивно убеди всички в искреността на женската им дружба.

И през днешния ден, 30 години след запознанството си, актрисите са неразделни. Те са съседки, разхождат кучетата си дружно, вървят дружно на йога и прочувствено се назовават Пу-Пу. 49-годишната Камерън разкри това по време на изявление, което даде на приятелката си в предаването " Шоуто на Дрю Баримор ".

 Дрю Баримор и Камерън Диас

 
Пенелопе Крус и Салма Хайек
Двете испаноговорящи хубавици също имат гальовен другарски прякор между тях – „ Huevos ”, което в превод значи " Яйца ".

" Когато работехме дружно и още нямахме деца, имахме доста повече свободно време, в сравнение с в този момент. Така че това беше метод да се самоопределяме шеговито като мързеливи. Толкова пъти сме спали в едно и също легло и все си мислех, че ще ме разсъни и ще ме назова Хуевос ", изяснява Пенелопе в изявление.

Тя с признателност си спомня за поддръжката на приятелката си при започване на холивудската ѝ кариера. " Когато пристигнах в Лос Анджелис за първи път, се познавахме единствено по телефона ", споделя Пенелопе. - " Тя ме посрещна на летището и ми сподели: " Няма да отсядаш в хотел. Ще отидеш в дома ми, тъй като първоначално е мъчно. И ще се чувстваш мнага самотна ”. Ето за какво и до в този момент сме като сестри ". Салма и Пенелопе се срещат персонално преди повече от 20 години.

 Пенелопе Крус и Салма Хайек

 

 
Никол Кидман и Наоми Уотс
Още един образец за това по какъв начин другарството играе значима роля освен за душата, само че и за кариерата - Наоми Уотс и Никол Кидман посещават едно и също австралийско учебно заведение и учат дружно в театралното студио, макар че към момента не са най-хубави приятелки. В началото на 90-те години актрисите се срещат на кастинга на кино лентата " Флирт ". По това време Кидман е доста по-успешна и доста поддържа Наоми. Уотс се нуждае от доста време, с цел да се потвърди, и претърпява няколко нервни срутва. Скоро тя е видяна от Дейвид Линч и след " Мълхоланд драйв " никой не се съмнява в гения на актрисата.

" Гордеем се с това. Толкова е значимо, че другарството ни продължава към този момент десетилетия ", признава Наоми в едно изявление.

Двете се поддържат взаимно и в персоналните си каузи. По време на шумната разлъка с Том Круз през 2001 година Наоми се реалокира в дома на Кидман в Мелбърн. Никол пък беше до нея, до момента в който сънародничката ѝ преживяваше раздялата с Хийт Леджър. Скоро актрисите ще отбележат 40 години другарство.

 

 Никол Кидман и Наоми Уотс

 

 
Стела Маккартни и Кейт Мос
Емблематичният модел от 90-те години поддържа приятелката си при започване на кариерата ѝ, когато дъщерята на известния „ бийтълс ” взема решение да покори света на модата. През 1995 година известната към този момент Кейт Мос пее в клипа- дипломна работа на Стела и постоянно се появява с нейни облекла на всемирски събития и по стилните сцени. Двете имат 40-годишно другарство и са работили дружно във филми. Модните звезди изиграха себе си в " Красив живот " (2016) и в английския комедиен сериал " Още по нещо " (2012).

 

 Стела Маккартни и Кейт Мос

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР