Докато ние търпеливо изчакваме зимата да си отиде и топлите

...
Докато ние търпеливо изчакваме зимата да си отиде и топлите
Коментари Харесай

Кендъл Дженър отново демонстрира перфектните си форми

Докато ние търпеливо изчакваме зимата да си отиде и топлите месеци най-сетне да ни огреят с приятни слънчеви лъчи, на звездите нищо не им пречи да отскачат до екзотични тропически дестинации, когато си изискат.

Кендъл Дженър очевидно също се отдала на отмора с пясък, слънце и море. Поредна звездна екзотична отмора, поредна гореща фотография по бански. Не че може да имаме нещо срещу. Особено когато става въпрос за Кендъл Дженър.



От поста й в Instagram не излиза наяве тъкмо къде се намира, само че пък кристално ясно - тъкмо като морето на заден декор, се вижда какъв брой умопомрачително секси е тя. И то за следващ път.

Кендъл не се тормози да показва секси формите си, позирайки с изрязан бански на фона на залеза на райския плаж, като по всичко проличава, че тя и индивидът, който я снима, са единствените му гости в този период от деня. 



След като напълно неотдавна Кендъл Дженър за следващ път се раздели с рапъра Bad Bunny, чудим ли кой е ли индивидът зад обектива този път. Да си признаем обаче, мислите ни в тази посока леко се разсейват от невероятния съблазън и съвършеното дупе на модела.

" Годините минават, а те наподобяват все по-бързи и по-бързи. Присъствие и време е всичко, което мога да желая. Толкова благодарна за това, което е минало, толкова оптимистично настроена за това, което следва. Обичайте хората, които държите покрай сърцето си и не губете нито секунда. 2024, обсипи ме с обич и смях, признателност и напредък, самообладание и наличие ", написа под серия от други фотоси моделът няколко дни преди този момент в навечерието на 2024 година

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР