Докато не се реши проблемът с Украйна, никой няма да

...
Докато не се реши проблемът с Украйна, никой няма да
Коментари Харесай

Проф. Михаил Константинов: Западът реши, че ще може да унищожи Русия. Не може

Докато не се реши казусът с Украйна, никой няма да ни даде да вършим избори. Слава Богу, този проблем в Украйна, отива към решение. Надявам се дефинитивно следващата година да има решение този трагичен спор в центъра на Европа. Това сподели дългогодишният зам.-председател на ЦИК и някогашен шеф на " Информационно обслужване " проф. Михаил Константинов за Аудиокаста на " Фокус " " Това е България " .

По думите му за жалост, няма да стане това, което доста хора у нас мислят. " Аз се майтапя с моите другари, добре че успяхме да гътнем Паметникът на Съветската войска, преди да е пристигнал 9 септември, ние го гътнахме на 8-ми, в случай че разбирате защо става въпрос ", добави той.

" Нещата отиват към победа на по-силната страна и определяне на някакъв нов ред. Да се надяваме, в който за всички ще има някаква правдивост. Просто ми е мъчително фактически за украинския народ. Понесоха големи вреди, бих споделил вреди, които десетилетия няма да бъдат оправени, изгубиха хора и то по две линии - доста починали, доста ранени, доста напуснали, които няма да се върнат... Ясно е, че ще свърши спорът. Няма по какъв начин да успехите огромна нуклеарна мощ, това е явно ", проучва проф. Константинов. 

Той подсети, че войната сред Украйна и Русия е доста друга от спорове като този в Афганистан.

" Афганистанците са наритвали всеки, който им влезе в страната. Последното беше позорното наритване на американската войска, която както знаете напусна там, и остави всички свои съдружници да бъдат изклани от талибаните. Това не е изгубена война, това е изгубена военна интервенция, която е била зле планувана и зле изпълнена. Това, което се случи сред Украйна и Русия и се случва сега, това е същинска война, където една от двете системи би трябвало да изчезне. Не страната, само че просто е ясно коя ще изчезне, няма какво да се лъжем. Така че там нещата са ясни, отива се към свършек на играта " гейм оувър ", съобщи гостът. 

По думите му Западът реши за следващ път, че ще може да унищожи Русия, както той си показва. " Не може. Те някак си се подлъгаха от това какъв брой елементарно се срути Съветският съюз. И какво стана в действителност - Западът стартира да се срутва, до момента в който руснаците се консолидираха. За страдание, това се случи. Много неприятна планировка. Това е неверната визия на американските демократи за света. В този смисъл, мисля, че президентът Тръмп имаше доста по-точна визия за света. И дай Боже, в случай че го изберат следващата година, да оправи нещата. Просто демокрацията с този въпрос не се оправи явно ", безапелационен бе Константинов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР