Докато наближаваме началото на свещения за мюсюлманите месец Рамадан, бруталната

...
Докато наближаваме началото на свещения за мюсюлманите месец Рамадан, бруталната
Коментари Харесай

This Ramadan, give to Gaza

Докато наближаваме началото на свещения за мюсюлманите месец Рамадан, бруталната война против Газа навлезе в своя шести месец. Нападението над Газа умъртви повече от 30 000 палестинци, в това число 13 000 деца. Доставката на помощ в северната част на Газа е лимитирана, което води до гладната гибел на доста други.

Още по-лошо е израелската опасност да стартира сухопътна интервенция в Рафа по време на Рамадан, където са натъпкани повече от 1,5 милиона души, доста от които са разселени от други елементи на Газа. Това, което преди беше „ безвредна зона “, оповестена от израелската войска, в този момент е гъсто обитаем бежански лагер. Рафа има повърхност от към 63 квадратни километра (24 квадратни мили). Средната плътност на популацията в този момент е повече от 22 200 души на квадратен километър (57 276 на квадратна миля). Това е два пъти повече от гъстотата на Ню Йорк.

Атакуването на Рафах би било кървава баня. Целият свят – даже Съединените щати – предизвести против интервенцията, само че, съгласно реториката на израелските...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР