Докато момичета търсят любовта в ефира на популярно предаване, принцът

...
Докато момичета търсят любовта в ефира на популярно предаване, принцът
Коментари Харесай

Белият кон пристигна, но къде ли е принцът? СНИМКА

Докато девойки търсят любовта в ефира на известно предаване, принцът май има напълно други проблеми. Или най-малко един от всички принцове, който някак е останал без белия си кон. Жители на Смолян откриха животното умерено да си пасе от тучната тревичка, която се намира край една от улиците на града.

На ул. " Родопи " конят умерено зарежда с сила, само че от стопанина му няма и диря. За случката алармират локални поданици, останали сюрпризирани от " приказната " панорама.

" Моля " принцът ", който е изгубил белия си кон, да пристигна да си го прибере! ", приканва Шелби И. Информация за аргументите, довели до това снажното животно да обикаля единствено - все още няма. Но жители считат, че стопанинът му ще си има задоволително главоболия, когато го откри. Конят е доста оцапан от странстванията си, а шегаджии считат, че за почистването му е нужна... автомивка.

" Трябва първо през автомивка да го прекара... ", написа Ники К.

Не липсват и зевзеци, които декларират, че конят припка без контрол, тъй като " принцът " липсва, тъй като търси любовта.

" Той е в " Ергенът ", " счита Емилия Ч.

Други виждат преимущества в животинската двигателна сила за предвижване - на фона на непрестанния скок в цените на горивата и консумативите за поддържане на лек автомобил.

" Горивото e скъпо, а белият кон харчи 5 кг фураж дневно! ", установи Петър К.

И до момента в който жителите на града се забавляват на гърба на странстващото животно, то надалеч не губи време, а умерено си похапва, възползвайки се от краткотрайната си независимост.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР