Докато много от нас мечтаят за бяла Коледа, бях свидетел

...
Докато много от нас мечтаят за бяла Коледа, бях свидетел
Коментари Харесай

`Присъединих се към полицията в `Black Eye Friday` - полицаите са вцепенени от пиянска злоупотреба от коледни гуляи`

Докато доста от нас мечтаят за бяла Коледа, бях очевидец на други цветове в навечерието на огромния ден – черно, синьо и алено.

Това е моят опит от първа ръка за кървавото опустошаване на това, което е тъмно известно като Черния петък. Тази седмица се причислих към дежурните лични компютри Томас Фрай и Бен Смарт в Бристол, с цел да полицейраме кървавото опустошаване на това, което е тъмно известно като Black Eye Friday.

Малко след 20:00 часа полицейските чиновници на Ейвън и Съмърсет бяха извикани да коледно празненство в бар. Там открихме 29-годишен мъж, облечен в коледен пуловер с надпис „ Ho ho ho “ начело, който беше прикрепен към земята от двама охранители. Докато PC Smart му постави белезници, охранител описа на PC Fry по какъв начин мъжът, който купонясвал с сътрудниците си, случайно го блъснал с пестник в лицето, откакто излязъл от тоалетната.

Охранителят ми сподели: „ Не е обикновено за това място, само че съм правил защита на доста други места и след 22:00 ч. на Луд петък, това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР