Докато много нервни летци хващат ръката на партньора си за

...
Докато много нервни летци хващат ръката на партньора си за
Коментари Харесай

Аз съм стюардеса - ето страшната причина винаги да седим на ръце при излитане на самолет

Докато доста нервни летци хващат ръката на колегата си за източник на комфорт по време на политане, стюардесата разкри, че седенето на ръце е най-хубавият метод да започнете изкачването си.

Статистически въздушното пътешестване е най-безопасният способ за превоз. Все отново е от решаващо значение да останете рационални, като се уверите, че пътуването ви е допустимо най-без стрес.

Въпреки че турбуленцията в никакъв случай не е идеална, откакто се издигнете във въздуха, пътуването нормално протича безпрепятствено. По време на полети множеството от нас са склонни да се провиснал, наслаждавайки се на гледките от седалката до прозореца, затънали в книга или хапвайки по време на полет. Въпреки това, преди пасажерите да могат да се насладят на всичко това, те би трябвало да преминат през страховитото политане.

Пътуването с висока скорост надолу по пистата, последвано от изкачването, което стопира стомаха и пука ушите, е съвсем прекалено много, с цел да се оправят с доста пасажери. Но има съвет за прибавяне на до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР