Докато министрите на финансите, които решават за бюджета, не започнат

...
Докато министрите на финансите, които решават за бюджета, не започнат
Коментари Харесай

Рашидов : Има кой да слюнчи ушите на Борисов , стига съм го съветвал

Докато министрите на финансите, които вземат решение за бюджета, не стартират да спят в Народния спектакъл, той няма да се усили. За тях кюфтета, кебапчета и маркови костюми - толкоз им е разбирането за просвета. Нещата в политиката постоянно опират до едни пари. За културата постоянно има пари, само че от дребните пера. А пари има, воля да дадат нямат. Това съобщи по bTV някогашният народен представител от ГЕРБ Вежди Рашидов.

„ Дават се пари за пенсии, за едни добавки, хората да са щастливи и удовлетворени. В момента няма политика. Тъжно звучи “, добави сподели Рашидов и уточни, че това е била една от аргументите му да се отдръпна от политиката.

„ ГЕРБ няма. Там има едни младежи, няма ги тези, с които започнахме през 2009 година “, сподели още той.

На въпроса какво би споделил на водача на ГЕРБ Бойко Борисов в този момент, отвърна: „ Нищо не бих му споделил, той не е малко момче. Стига съм го съветвал, има кой да му слюнчи ушите, всичките му гафове са от доста ум.

Вежди Рашидов: Мъчно ми е! Това не е оня Борисов, с който потеглих

„ Аз този човек съм го обичал, само че към този момент не. Но той не е лишен от качества. Да, имаше несъответстващи дейности сред нас, само че жив и здрав да е “, сподели Рашидов и добави, че последно го е виждал преди пет месеца.

„ Движение за права и свободи са непрекъснат факт в политиката. Сидеров управляваше преди със златното пръстче наляво-надясно. Такава е политиката. Никой не вярваше, че ще вземем място в Кърджали. Аз пробих малко бастиона на Доган. Не с Движение за права и свободи, а с Доган бяхме в несъгласие, само че в цялата тази обстановка в този момент той е един от най-мъдрите играчи в политиката “, изясни Рашидов.

Запитан приема ли Делян Пеевски като водач на Движение за права и свободи, отвърна: „ Що не, какъв е казусът? Че е повече килограми. То и аз съм “.

Оставете „ Магнитски “, това са едни американски дъвки. Аз Пеевски съм го попържил доста крепко, за разлика от безмълвните агнета, медиите гърмяха доста. Тошо Тошев ни срещна с Пеевски. Срещнахме се и водихме диалог, зад тази външност седи един интелигентен прагматичен човек. Що да не става? Сульо и пульо стана народен представител. Умен човек пари прави, а той най-малко си ги заявява, разяснява Рашидов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР