Докато милионите запалянковци на Барселона тръпнат в очакване дали Лионел

...
Докато милионите запалянковци на Барселона тръпнат в очакване дали Лионел
Коментари Харесай

Меси е подписал новия договор, твърди шефът на Лигата

Докато милионите ентусиасти на Барселона тръпнат в очакване дали Лионел Меси най-сетне ще парафира оферти му нов договор с клуба, се появи информация, която е друга от общоизвестната. Според президента на Испанската футболна лига Хавиер Тебас нападателят към този момент е поставил подписа си под документите. В същото време обаче няма публична информация за това - нито от страна на клуба, нито от страна на самия състезател.

“Договорът на Меси е възобновен, в случай че не са ме излъгали - съобщи Тебас през днешния ден. - Официално контрактите са възобновени, когато под тях стоят съответните подписи, а не когато това бъде оповестено пред обществеността.”
Tebas: " Si no me han engañado, Messi ya ha firmado su renovación con el Barça " https://t.co/aOzsxZFUJH pic.twitter.com/y7EmdYLiBb
— MARCA (@marca) November 14, 2017

Иначе още на 5 юли от Барса разкриха публично, че е реализирана сделка с аржентинеца. След това обаче самото сключване по този начин и не беше оповестено. По тази причина се сътвори неуравновесеност измежду последователите, че Лео може да напусне като свободен сътрудник през идното лято. Слуховете са, че Меси отхвърля да парафира документите в символ на противоречие с ръководството на президента на “лос кулес” Джосеп Мария Бартомеу.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР