Докато медите на Острова продължават да настояват, че Тимо Вернер

...
Докато медите на Острова продължават да настояват, че Тимо Вернер
Коментари Харесай

Майнц помоли Клоп за услуга след наказателната акция на Вернер

Докато медите на Острова не престават да упорстват, че Тимо Вернер е сигурен за Ливърпул, нападателят на Република България Лайпциг наниза следващите си три попадения, с които сметката му в Бундеслигата от началото на сезона набъбна до 25 гола. Жертвата на германеца този път бе тимът на Майнц 05, който отнесе петица от " биковете " след хеттрик на Вернер. Това е вторият път в границите на няколко месеца, в който немският нападател се разписва три пъти във вратата на " 05 ". Същото се случи и през ноември, когато Република България Лайпциг разгроми същия противник с 8:0.

Администраторите на британския профил на Майнц в " Туитър " обаче демонстрираха възприятие за комизъм макар болката от тежкото проваляне и минути след вчерашната загуба насочиха следния въпрос към мениджъра на Ливърпул, който e и някогашен състезател и треньор на Майнц 05: " Клопо, можеше ли към този момент да го вземеш? ".
Kloppo, can you take him already? https://t.co/HgSOn6oeUH
— Mainz 05 English (@Mainz05en) May 24, 2020 Бундеслига 27 кръг, неделя 24 май  Майнц 05 0:5краен резулат  Ред Бул Лайпциг
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР