Докато медиите в Бургас очакваха вчера пред дома му в

...
Докато медиите в Бургас очакваха вчера пред дома му в
Коментари Харесай

Бенчо Бенчев случайно срещнал Митьо Очите в Истанбул, чуди се защо му преписват, че и той е престъпник

Докато медиите в Бургас чакаха през вчерашния ден пред дома му в квартал „ Меден рудник “ заместник-председателя на Общинския съвет Бенчо Бенчев, той изненадващо се появи с щерка си в кафе “Бенмар “, което държи чартърен. Бенчев беше арестуван дружно с търсения от Интерпол Димитър Желяков - Очите в турски хотел, а след това освободен. В това кафене постоянно са забелязвани самият Митьо Очите и негови близки другари.

Пред БНР Бенчо Бенчев съобщи, че се усеща " ужасно изтощен, потиснат и афектиран " от всичко, което се е случило. Бенчев познава Димитър Желязков от 20 години и твърди, че няма общ бизнес с него, а поводът да бъде с него в Истанбул е инцидентен. В спорни обяснения Бенчо Бенчев споделя, че се е засякъл с Желязков инцидентно в Гърция, след което са траяли дружно към Турция, с цел да помогне " на болен човек ". Впоследствие Бенчо Бенчев прецизира, че се е срещнал с него в хотел „ Хаят “: " Стана по този начин, че попаднах на място, където не съм желал да бъда. Стана инцидентно. "

„ Това, че съм се срещал с Димитър Желязков не значи, че имам нещо общо с него. Ако се срещнете с някой хирург, ще станете ли хирург? Няма да станете. Ако Димитър Желязков  наистина е нарушител, което не знам, това не значи, че и аз съм нарушител “, съобщи Бенчев, написа novini.bg.

Той добави, че едвам, когато е видял с белезници Димитър Желязков, е схванал, че го търсят:

" Той не знаеше, че е търсен, когато беше при мен. Аз дойдох, когато Желязков към този момент беше задържан, с вързани ръце. Попитах хората в близост какво става. Като видяха, че се интересувам, арестуваха и нас. "

Общинският консултант уточни, че стаите в Истанбул са били непокътнати от някогашния народен представител от ДПС Несрин Узун, който също бе измежду арестуваните: " Запази ги на мое име, аз го помолих да ги резервира. За Желязков бе една от стаите, защото го видях в хотела, че си търсеше стая. Това значи ли, че нещо съм направил? Той сподели, че е болен и отива на обзор в Турция! "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР