Докато малката Ариа Маккарт се е разхождала босичка по плажа,

...
Докато малката Ариа Маккарт се е разхождала босичка по плажа,
Коментари Харесай

Ужасена майка пропищя: Заради това, че кучета пикаят по плажа искаха да отрежат пръст от крачето на детето ми

Докато дребната Ариа Маккарт се е разхождала босичка по плажа, кучешка урина влезнала под нокътя на крайници й и тя незабавно била приета в болница. Лекарите съществено се замислили за ампутация, с цел да не тръгне болестта към петата, написа life.ru. Когато палецът на Ариа получил зараза след разходка по крайбрежието на Шотландия, той се изчервил, почнал да се подува и да отделя секрет. Момиченцето е трябвало да бъде откарано незабавно в болница и да бъде поставено под карантина за две нощо, поради висока температура и ужасни болки.

Всичко почнало, когато фамилията се връща вкъщи след разходка. Ариа е покрита с пясък, а майка й Емили взема решение да я измие. Когато момиченцето е влезнало в банята, тялото й горяло, устните й били сили и почнала да стене и да плаче. Тогава Емили си помислила, че на Ариа и е студено и се обажда в болничното заведение, с цел да е сигурна, че не е нещо по-сериозно.





Три дни по-късно, дамата забелязала, че дребното й момиченце е отслабнало. Емили деликатно изследва Ариа и вижда, че палецът на крайници й е малко почервенял. Тя стартира да подозира, че нокътят й се е враснал и я завежда в болница, с цел да й изпишат антибиотик. Когато нещата се утежняват, лекарите разбрали, че кракът й е инфектиран и решили, че би трябвало да отстранен пръста на детето.

Майката била шокирана да научи, че бактериите могат да влязат подкожно, до момента в който се разхождаш необут на плажа. Лекарите трябвало да отстранен цялата наранена кожа, с цел да спасят момиченцето. Сега заплахата е зад тила му, само че Емили и Ариа към момента живеят в боязън. Всеки път когато някой приближи крайници на Ариа, тя изпитва под паника боязън.

Майката на момиченцето твърди, че главният провинен са притежателите на кучета, които разхождат домашните си любимци по плажа. Те не схващат каква заплаха основават, когато кучетата им уринират по пясъка и ги предизвиква да бъдат по-бдителни, с цел да се избегнат сходни прекарвания.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР