Докато мъжете пишат самокритични статии от типа “40 грешки на

...
Докато мъжете пишат самокритични статии от типа “40 грешки на
Коментари Харесай

Ето 10 грешки на жените в секса, които дразнят мъжете най-много

Докато мъжете пишат самокритични публикации от вида “40 неточности на мъжа в леглото”, дамите също могат да се погледнат в профил и да схванат най-накрая, че обичаният им сътрудник не е нито бик за разплод, нито робот. Той не е задължен да бъде съвършен ухажор и да отгатва всичките ви полови прищевки посредством телепатия. Особено в случай че до момента нито един път не сте си създали труда да го попитате какво му харесва и какво ненавижда... Нека да забележим кои са тези навици и деяние на дамите в леглото, които най-вече нервират мъжете:

Поза “морска звезда”
Да легнете неподвижно и да пандизите очи е несъмнено най-лошото, което можете да извършите. Мъжът държи да знае, че партньорката му е стигнала с него до секс не от липса на различен избор, а от мощно предпочитание. Затова другите буйни и нежни придвижвания от ваша страна се приветстват с две ръце. Както и блажените стонове, учестеното дишане и откровените изпъшквания. Тук обаче внимавайте – недейте да вдигате олелия, все едно сте на стадиона. Театралността тук-там е уместна, само че в леглото е непотребна.

Бъбривост
Ако ви се водят задушевни диалози, направете го преди или след секса. Но не и по време на любовната игра! Мъжът възприема говоренето по време на акта като персонална засегнатост – той е сигурен, че в случай че дамата желае да си поприказва с него в сюблимния миг, тя не разчита да получи каквото и да било наслаждение от процеса. Така че запомнете едно просто предписание – оптимално допустимите приказки при секс са името на колегата (с гальовен глас), обръщенията вид “любими” и късите възхитени изречения по отношение на самия акт (съдържанието им и равнището им на цензурност варират съгласно желанията на говорещия). Ако въпреки всичко доста ви се желае да поговорите за новата си блузка по време на акта, стиснете възглавницата със зъби и ѝ споделете всичките “любопитни” обстоятелства по отношение на тоалета ви. Този монолог умерено може да бъде общопризнат от колегата като стонове от наслаждение.

Суетност
Ако партньорката се тормози да не си скапе прическата или грима по време на секс, това е правилен симптом за това, че въобще не вижда втория човек в леглото си. Затова мислете за безупречния си външен тип и пудриерата в свободното си от секс време. И запомнете, че главният сексапил на дамата след секс се крие не в прецизния грим и добре обрисуваното червило, а в блесналите очи и разчорлената коса. Пробвайте някой път да се погледнете в огледалото след страховит секс и ще разберете, че на този свят няма по-прекрасна жена от вас - даже в случай че червилото ви е размазано по цялото лице, а гримът е изяден от колегата при буйни целувки.

Непознаване на тялото на колегата
Колкото и необичайно да ви звучи, мъжете имат по тялото си повече от една ерогенна зона. И в случай че вие настойчиво пренебрегвате този факт и при първата комфортна опция посягате по разнообразни способи към най- “мъжкия” орган на колегата, това след време ще стартира да го нервира. Ласките по пениса е най-добре да бъдат оставени за финалната част на прелюдията. Ако не знаете какви са другите възможности, пробвайте разнообразни точки – погалете го по врата, зърната (при мъжете те също са чувствителни), корема (особено в долната му част) и вътрешната част на бедрата. По реакцията на колегата си ще разберете какво му харесва най-вече. Само не се увличайте в “утъпкването” на еднакъв тестван маршрут. Механичността убива любовта, а сексът е креативен развой.

Манипулации
“Скъпи, в случай че ми купиш тези велурени ботушки, ти подсигурявам незабравима нощ!”. Ако в миналото сте казвали нещо сходно на колегата си и той не ви е зарязал посред мола, хвърляйки пазарските чанти, значи имате истински светец до себе си. Пазете го като очите си! Мъжете ненавиждат да бъдат манипулирани, изключително пък със секс. Сложете кръст на тези практики.

Срамежливост
Ако по време на секс се държите като 13-годишна девица на обзор при гинеколога, стискате крайници и се пробвате да се прикриете с ръце, това може да убие вечно влечението на колегата към вас. Мъжете харесват разкрепостени дами, които обичат тялото си и са подготвени да се отдадат на удоволствието. Виждайки от ваша страна терзание, позор и подготвеност да офейкате всеки миг с облеклата под мишница, сътрудникът ви няма да може да се отпусне и да се наслаждения пълноценно на секса и на контакта си с вас.

Бабешко долни дрехи
Времената, когато женските гащи са наподобявали по мярка калъфка за възглавница, са окончателно отминали. Най-доброто долни дрехи е това, което мъжът би изискал по-скоро да смъкна от вас. В тази рубрика никога не влизат износени сутиени и небрежно закърпени памучни гащи.

Въздържане от орален секс
Горчивата истина е, че ние, дамите, сме разглезили мъжете. Сега множеството от тях не могат да си показват секса без орални милувки. Освен това мъжът възприема отхвърли от френски милувки прекомерно мъчително, тъй като откровено не може да разбере за какво обичаната му се гнуси от най-скъпата и чиста част от тялото му. Трудно бихте могли да му обясните, че не ви е гнус, а си имате други аргументи. Впрочем това не значи, че наложително би трябвало да радвате колегата си с орална обич преди, по време на и след акта – в случай че той ви вижда прекомерно постоянно на равнището на чатала си, това най-вероятно няма да докара до нищо положително. Но не превръщайте оралния секс в табу. Нека той да бъде кулминационна точка на прелюдията преди акта или пък прелестен “десерт”.

Липса на разпоредителност
Да, няма нищо неприятно тялото ви да заема всяка една мечтана от колегата поза. Но всичко е хубаво с мярка! Показвайте от време на време на обичания си, че не е в леглото с гумена кукла, а със буйна жена, която обича секса и демонстрира самодейност, с цел да получи повече наслаждение.

Разкази за някогашния
Ако се надявате да възбудите колегата си с повествования за безбройните си предходни връзки, чака ви неописуемо отчаяние, когато той махне ядно с ръка и си тръгне. Жената би трябвало да таи в себе си доза мистерия и тайнственост. Съставянето на любовчийски описи си остава мъжки приоритет. Така че не се хвалете с похожденията си пред представители на мощния пол. С това по-скоро ще си спечелите имидж на “лесно” момиче, в сравнение с спомагателен престиж.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР