Докато Люси Дяковска страда по изгубената любов, бившата й никак

...
Докато Люси Дяковска страда по изгубената любов, бившата й никак
Коментари Харесай

Нож в сърцето: Бившата на Люси Дяковска заби екзотична брюне...

Докато Люси Дяковска страда по изгубената обич, някогашната й по никакъв начин не споделя казуса. Сексапилната танцьорка Марчела де Соуза към този момент има нова другарка и изцяло е не запомнила за българската певица. От няколко седмици Марчела непрекъснато е в компанията на непозната дама, която се споделя Анабел. Двете прекарват съвсем цялото си време дружно, като не пропущат да показват в обществените мрежи любовта си. На съвсем всяка фотография Марчела и Анабел са прегърнати като доказателство за избухналата сред тях пристрастеност.



На един от фрагментите танцьорката даже е седнала в скута на новата си другарка и компактно е притиснала тялото си в нейното. Според информацията, която Анабел е показала за себе си в онлайн пространството, тя е с немско-испански корени и също като Марчела е майка. Двете към този момент са срещнали децата си, а преди седмица са посетили дружно и коледния базар в Кьолн.

За любовта им свидетелстват и сантименталните послания, които двете си разменят в обществените мрежи. Няма фотография, под която Анабел да не възхвалява хубостта и сексапила на Марчела. „ Моята хубавица. Твоето тяло е същинско слънце “, разяснява влюбената Анабел, а танцьорката й отвръща със сърчица и пояснения в обич.

Точно по същия метод единствено допреди два месеца Люси Дяковска и Марчела изливаха мощните си усеща една към друга в онлайн пространството.

Интересното е, че Анабел демонстрира интерес към сексапилната танцьорка още от септември, когато стартира да разяснява всяка нейна фотография, а по това време Марчела към момента се води обвързана с българската звезда. Не е изключено Анабел да е показала твърдоглавие в възприятията си към Де Соуза и точно тя да е повода за раздялата с Дяковска.

За края на любовната история сред певицата и танцьорката се разбра в края на октомври, когато надарената плевенчанка изля болката си в обществените мрежи. Тя отстрани Марчела от Инстаграм и дни наред разгласява сърцераздирателни мисли, свързани с разрушеното сърце и болката от края на любовта. Люси даже се върна в България, въпреки единствено преди няколко месеца да планираше дефинитивно да се реалокира в Германия, написа „ Галерия “.

След раздялата с Марчела обаче певицата избяга от страната на Меркел и потърси разтуха за следващия си любовен неуспех при баба си, татко си и всичките си близки другари. Днес Люси наподобява е преодоляла сложните прочувствени моменти и се е завърнала към уговорките си с групата No Angels. Пред другари и сътрудници се усмихвала и демонстрирала ведро въодушевление.

Най-близките й обаче се притесняват, че Дяковска надали в миналото ще се отвори към този момент за любовта, защото раздялата с Марчела същински я наранила. 45-годишната певица беше мощно влюбена в сексапилната танцьорка и кроеше съществени проекти за бъдещето с нея. Изпълнителката бе дотам заслепена от обич, че даже обществено си позволяваше да разяснява и да споделя за връзката си - нещо, което се бе зарекла да не прави след трагичната разлъка с Камелия Веселинова.

Люси с удоволствие одобри двете деца на Марчела и искаше в скоро време с танцьорката да си имат и свое общо. Двете се обръщаха една към друга с „ бъдеща брачна половинка “, поради което се появиха подозренията, че в последна сметка са се оженили.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР