Докато любителите на чая с радост си спомнят за пълноценното

...
Докато любителите на чая с радост си спомнят за пълноценното
Коментари Харесай

Чаено експо гради канал за комуникация с тайванската чаена индустрия

Докато феновете на чая с наслада си спомнят за пълноценното прекарване по време на Пекинското ревю за чай и чаената просвета, изложителите от Тайван го дефинират като значим канал за връзка с Тайванския пролив.

На своя щанд Лу Сюефън, занаятчия на разнообразни принадлежности за чай от Тайван, показа неповторимите си произведения. „ Моя цел бе да се срещна с хората и да схвана какъв тип творби на изкуството търсят колекционерите “, споделя тя пред кореспондент на CGTN.

В експото участваха над 600 изложители от страната и чужбина. Те демонстрираха своите марки чай, сервизи и облекло за чаени церемонии.

Лу Сюефън взе участие в ревюто за първи път и за нея това е незабравимо прекарване, което я въодушевява да взе участие в него още веднъж през август. „ Надявам се, че ще има по-голям продан сред музеите, галериите и чаената промишленост в Тайван и континенталната част на страната. Това ще ни даде опция да обсъдим бъдещата посока за проучванията и развиването на чаената просвета. “

Пекинското ревю за чай и чаената просвета се провежда от 2011 година насам. То служи като комерсиална и информационна платформа за производителите на чай и обвързваните с него принадлежности, както и за дистрибуторите и почитателите на чая.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР