Докато Лионел Меси мечтае да спечели първа титла от Световното

...
Докато Лионел Меси мечтае да спечели първа титла от Световното
Коментари Харесай

Глобален недостиг на фланелки на Аржентина

Докато Лионел Меси мечтае да завоюва първа купа от Световното състезание по футбол в Катар, а неговите почитатели се пробват да се снабдят с фланелки на аржентинския народен тим, производителят на спортни артикули „ Адидас “ разгласи, че се бори с световен дефицит на ресурси заради изключителното търсене, написа организация „ Ройтерс “. В навечерието на финала на Мондиал 2022 от компанията осведомиха, че голямото търсене ги е подтикнало да възнамеряват увеличение на производството. 
 Легенда на Аржентина дефинира кой всред Марадона и Меси е по-велик Легенда на Аржентина дефинира кой всред Марадона и Меси е по-велик
„ Заради изключителното търсене на фланелки на националния тим на Аржентина по целия свят, има дефицит в някои страни “, съобщи представител на компанията пред „ Ройтерс “ и добави: „ Работим по обезпечаването на повече фланелки за почитателите, с цел да могат те да честват невероятното показване на държавния отбор на Аржентина. “ Това в действителност бе единственият тим, спонсориран от „ Адидас “, който продължи присъединяване си след осминафиналите на шампионата в Катар. Говорителят на компанията добави още, че има растеж от 30 % при продажбите на футболни продукти.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР