Докато лентата American made“, в която главната роля е поверена

...
Докато лентата American made“, в която главната роля е поверена
Коментари Харесай

Нова Информация, Сърцата Ни Спряха! Един От Най-Обичаните Актьори Е Убил Двама Души! Това Е Самият

Докато лентата „ American made “, в която основната роля е поверена на Том Круз, се готви да завладее киносалоните в света, артистът се пробва да се избави от затвор. Нов скандал раздруса обществеността. И заплашва бъдещето на артиста и сигурността му. Става въпрос за съдбовен случай, който е случил на фотосите на кино лентата през 2015 година.

В драмата починаха двама водачи. Не е ясно какво се е случило по време на случая обаче. В последна сметка заради тази причина, сега техните фамилии изправиха пред съда режисьора Дъг Лиман и артиста Том Круз. В желае въз основата, на който е заведено делото, е било посочено, че двамата упорствали да снимат доста рискови подиуми във въздуха. И то с огромна скорост.

Въпреки че обстановката била разисквана от целия екип, Круз и Лиман се наложили. И обратно на общото решение, решили, че каскадите могат да бъдат направени.

Няколко седмици преди злополуката обаче водачът Първин предизвестил продуцентите, че не може да пилотира в такива условия. И това е доста рисков план, който може да докара до съществени затруднения. „ Въпрос на време е “, предизвестил ги Първин преди гибелта си. Малко по-късно се случило и нещастието.

При случая, който е станал в Колумбия на 11 септември 2015 година, дружно с Първин умрял и водачът Карлос Берлин.

Семействата водят каузи против артиста и продуцента, че са принудили двамата да изпълнят рисковите каскади. Ако бъдат открити за отговорни, двамата може да получат съществени санкции и даже условни присъди.

Круз от дълго време е на прицела на управляващите и поради връзките си със сциентологията. Той е най-големия пропагандатор на учението и също по този начин главен финансов донор на църквата. Организацията е свързвана с много съмнителни действия, както и с грижата за по-бедните си членове. Нищо чудно и тези неща да излязат на бял свят около делото.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР