Докато лекоатлетите от Европа мерят сили на стадиона в Берлин,

...
Докато лекоатлетите от Европа мерят сили на стадиона в Берлин,
Коментари Харесай

Сексът на открито в Москва набира скорост, парковете предпочитани

Докато лекоатлетите от Европа мерят сили на стадиона в Берлин, една друга дисциплинираност – сексът навън – става все по-популярна в Москва. До този извод стигнал Департаментът по сигурност на съветската столица, визирайки съответно парк „ Заряде “, оповестява радио „ Говори Москва “.
Пред медията шефът на департамента Владимир Черников дава доказателства за възходящата полова наклонност през лятото. Преди всичко това се виждало на охранителните камери, които са сложени на разнообразни места в парка за забавление на столичани. За тях споделя и основният проектант Сергей Кузнецов, който отбелязъл, че са записани десетки двойки, които вършат обич в храстите, на пейки или подпрени на дървета. Самият той е удовлетворен, тъй като счита, че московчани се усещат удобно и в безопаност.

След диалога с Черников и Кузнецов в мрежата се появил запис, на който се виждат мъж и жена, които вършат секс измежду израстналите треви на парка. Видеото е снимано денем. В фрагмента попада за миг и ресторант, което навежда на мисълта, че двамата участници в любовния акт или към този момент са пили по чашка-две или ще сторят това незабавно откакто се облекат…

Само допреди двайсет и нещо години, за такова “прегрешение “ милицията дебнеше строго, а похотливците биваха задържани за аморално държание и с тяхното превъзпитание се заемаше партийната организация, напомнят " незаконните " времена ветерани в дисциплината „ обич измежду природата “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР