Докато Корнелия Нинова ругае Бойко Борисов, на нейната листа за

...
Докато Корнелия Нинова ругае Бойко Борисов, на нейната листа за
Коментари Харесай

Как БСП-водачът Кънев милионерства с общински морски имоти на гърба на червените съветници

Докато Корнелия Нинова ругае Бойко Борисов, на нейната листа за Бургаска област, където на 3 септември тя открива националната акция на Българска социалистическа партия, трескаво работи с генералската партия, с цел да придобива земи в апетитната община Царево.

Той е некоронованият крал на- дори момчето за всичко от противозаконния му и там, издигнат на общинска земя при цена 13,5 евро на кв.м. - десетки пъти под пазарната, беше вредено от него - аления народен представител - многомандатник за кмет от... ГЕРБ, победил претендента на Българска социалистическа партия, само че ползите му за парцели са из цялата селищна система на морския бряг.

Червените съветници в общинския парламент се оплакват: поради ползите на, който съумя за 5 години да срине 5 ПЪТИ поддръжката за Българска социалистическа партия в Бургаска област  - преди неговото депутатстване тя беше най-силната за алените в цяла България, а през днешния ден дава % по-нисък и от 102-годишното й електорално дъно, те са принудени да гласоподават дружно с ГЕРБ, на който през останалото време играят гневна съпротива. Целта е да не се пречи, когато Кънев има вкус към даден общински парцел.

Според тях нормално депутатът работи посредством други лица и компании, само че през последните седмици лъсна печатницата, която той заявява като своя благосъстоятелност. Същата печата и бюлетините, които макар машинния избор страната печата и то за 7,5 млн. гласоподаватели при действително преброени от Национален статистически институт 5,6 млн., и протоколите за изборите, а също по този начин ненавижданите от 3,5 млн. бг водачи противозаконни и ненужни екостикери - новия налог, който подвигна цените на автопрегледите от 20 до 30 лева

Припомняме, че страната финансира даже пазаруването на машината за въпросните холограмни лепенки през еврофондовете и то на Министерството на стопанската система, което беше подопечно на Кънев като ръководител не Икономическата комисия на Народното събрание - чиста проба спор на ползи и обединение на управляващите, обратно на Конституцията и демокрацията. Дори не приказваме за морала на " алените мобифони ", както преди време беше нарекъл съпартийците си - милионери, богатеещи на гърба на бедните пенсионери, гласуващи за партията, личният й именит водач Жан Виденов.

Интересното е, че изкупилият на безценица общински терени в предишното народен представител, в този момент се изхвърля със завишаване по 40 000 - 50 000 лева над оповестените от общината. Разбира се, нейните цени постоянно са пъти по-изгодни от пазарните. И въпреки всичко... Точно подобен е казусът с парцела, добит от неговата Демакс. Специалистите по финанси имат някои пояснения по кое време се прибягва до сходни на пръв взор странни тактики, а съответните служби имат своя методика, по която ги проверяват, само че към този момент не вършат нищо по тематиката.

По-куриозен е казусът с различен парцел с повърхност 370 кв.м., разгласен за обмен преди няколко седмици,  който е разгласен за към 50 000 лева, а търгът е извоюван от компании, за които се приказва, че са играли за  Кънев с цена към 170 000 лева На въпросния търг съгласно червени съветници депутатът се е подсигурил с няколко компании и няколко предложения, очевидно парцелът му е бил доста значим.
Редакцията разполага с имената на компаниите, които се допуска, че играят за милионера от Българска социалистическа партия.

Следват продължения

 

Радостина Тонева

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР