,,Докато ИТН се занимават с личностни нападки, аз гледам какво

...
,,Докато ИТН се занимават с личностни нападки, аз гледам какво
Коментари Харесай

Кирил Петков: Коментарите на Тошко Йорданов не ме интересуват

,,Докато Има Такъв Народ се занимават с личностни нападки, аз виждам какво е най-важно за страната и Министерството на икономиката'', съобщи на брифинг служебният министър на стопанската система Кирил Петков, представен от Евроком.

Той добави, че не се интересува от мненията на ръководителя на,,Има подобен народ'' Тошко Йорданов.

От брифингът стана ясно, че екипът на Кирил Петков ще организира среща с проектонаследника на поста Десислава Димитрова. На нея ще бъдат показани вижданията на досегашния министър за сполучливо развиване на ведомството.

„ Фондът на фондовете не е към Министерство на стопанската система, а към финансовото министерство. Министерство на финансите сега предложи цялостна реорганизация на Фонда на фондовете, тъй като не са удовлетворени от работата до този миг. Ако от Има Такъв Народ имат опция да попитат министъра на финансите, ще схванат какъв брой доста стъпки са направени, препоръчани и просто би трябвало да станат действителност. Тази рецензия не е вярна “, разяснява Кирил Петков във връзка с друго обвиняване, отправено от Има Такъв Народ.

Той акцентира, че е отказал да продължи работата си в постоянно държавно управление, тъй като за него е значима екипността, а „ един министър пролет не прави “.

,,Политика се прави с хора и това е отборна игра ", съобщи икономическият министър.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР