Докато има хора, които са изключително лоялни, други не са

...
Докато има хора, които са изключително лоялни, други не са
Коментари Харесай

Зодиите които не спазват обещанията си

Докато има хора, които са извънредно лоялни, други не са доста склонни да съблюдават обещанията си. Въпреки че следните знаци на зодиака имат доста позитивни качества, сред тях няма преданост. Те са склонни да не помнят обещанията си и нормално не ги извършват. Ходят късно на срещи, отсрочват всичко в последния миг и постоянно влизат в спорове.

Близнаци

Родените зодия Близнаци главно желаят да бъдат харесвани, по тази причина постоянно дават обещания, само че не са в положение да ги изпълнят. Бързо не помнят, липсва им дисциплинираност и не извършват отговорностите си. Те заобикалят разпоредбите. Но въпреки това, те ще създадат всичко, с цел да компенсират това.

Риба

Хората зодия Риби постоянно са склонни да отсрочват и заобикалят задания, които са неуместни за тях. Понякога обаче дават обещание, без да осъзнават размера на уговорките си. Затова постоянно разочароват хората към себе си.

Рак

Както при Близнаците, настроението на зодия Рак е като влакче в увеселителен парк. Ако е благополучен, дава обещание чудеса, когато моралът му е на половина, не е податлив да удържи на думата си. Под напън този знак може да бъде изключително подъл.

Везни

Въпреки че Везните са известни със своята дипломатичност, те също имат своите дефекти. Това е един от по-малко надеждните знаци на зодиака. Хората зодия Везни постоянно дават подправени обещания, от време на време могат да убедят колегата си да го направи.

Скорпион

Особено тайнствен знак, който заради своята променлива природа е податлив да подценява отговорностите и отговорностите си. Зодия Скорпион е доста нерешителен  знак, постоянно е повода за спорове заради компликацията му да трансформира думите в каузи.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР