Докато Холивуд все още не може да прецени какво да

...
Докато Холивуд все още не може да прецени какво да
Коментари Харесай

Сбогом, Холивуд: Джони Деп прие овациите на фестивала в Кан със сълзи в очите

Докато Холивуд към момента не може да реши какво да прави с проблематичната фигура на Джони Деп, французите към този момент одобриха артиста в обятията си и се влюбиха в него. 

Деп, който не се беше появявал обществено след продължителната си правосъдна борба през 2022 година с някогашната си другарка Амбър Хърд, получи възторжени седемминутни аплодисменти във вторник вечерта на премиерата на кино лентата за откриването на филмовия фестивал в Кан – „ Жан Дю Бари “. 

Той с усилие се опитваше да сдържи сълзите си на фона на публиката в Южна Франция, която избухна в продължителни овации за осъществяването му като крал Луи XV в лентата. Джони помаха на публиката на балкона и изглеждаше сюрпризиран от реакциите.

Режисьорът и звезда на кино лентата Майвен льо Беско също избухна в сълзи, когато за малко взе микрофона. „ Това беше продукция, която беше сложна за финансиране... и желая да споделя този миг с целия си екип в театъра. “ – сподели тя. 

Деп дойде в Кан, посрещнат от хиляди подкрепящи го почитатели, които носеха плакати и трепереха, до момента в който се опитваха да допрян своя кумир. Мнозина съумяха да си кажат няколко думи с Деп, който остана с почитателите на открито в продължение на пет цялостни минути, преди да излезе на килима.

 джони деп Getty

Филмът „ Жан Дю Бари “ бележи най-значимата роля на Деп след края на правосъдната му борба против някогашната брачна половинка Амбър Хърд през 2022 година Въпреки че журито тогава отсъди в изгода на Деп, артистът остава изолиран в Холивуд вследствие на обвиняванията в злоупотреби, които се появиха по време на процеса.

Директорът на фестивала в Кан, Тиери Фремо, приказва с пресата преди вечерта на откриването и засегна присъствието на Деп: „ Не знам за имиджа на Джони Деп в Съединени американски щати. Честно да ви кажа, в живота си имам единствено едно предписание: това е свободата на мислене и свободата на словото и действието в законова рамка. Ако на Джони Деп беше неразрешено да взе участие във филм или филмът беше неразрешен, нямаше да сме тук и да приказваме за това. "

 джони деп Getty

Джони Деп призна пред публицистите на фестивала, че не се нуждае от Холивуд в живота си. 

„ Чувствам ли се бойкотиран от Холивуд? Трябва да нямате пулс, с цел да си кажете „ Не. Нищо от това не се случва. Това е странна смешка ". Когато ви помолят да се оттеглите от филм, който вършиме, поради нещо, което е просто функционалност на гласни и съгласни, носещи се във въздуха, да, чувствате се бойкотирани. “ – сподели той. 

Деп беше помолен да се отдръпна от спин-оф франчайза на Хари Потър „ Фантастични животни “ поради проблемите с публичната му фигура, произлизащи от обвиняванията в домашно принуждение. Сега обаче той споделя, че не се интересува от завръщане към студийни планове.  „ Не се усещам бойкотиран от Холивуд, тъй като не мисля за Холивуд. Аз самият нямам повече потребност от Холивуд.  Това е необичайно, занимателно време, в което всеки би желал да бъде себе си, само че не може. Те би трябвало да са в една линия с индивида пред тях. Ако желаете да живеете този живот, искам ви всичко най-хубаво. " – сподели още Деп.

Вижте в галерията ни фотосите на Джони Деп от фестивала в Кан:
 Сбогом, Холивуд: Джони Деп и филмовото му завръщане на фестивала в Кан  Сбогом, Холивуд: Джони Деп и филмовото му завръщане на фестивала в Кан  Сбогом, Холивуд: Джони Деп и филмовото му завръщане на фестивала в Кан  Сбогом, Холивуд: Джони Деп и филмовото му завръщане на фестивала в Кан
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР